ဒေသဆိုင်ရာ ဝေါလက်ကဒ်နှင့် ဒေတာသိမ်းဆည်းမှု
နမူနာဂိမ်းသည် သင့်၏ ဗီရ်ကျူးဝေါလက်ကဒ်အားလုံးနှင့် ရာခိုင်နှုန်းရာပုံချင်းစားဒင်္ဂါးများကို ဒေသဆိုင်ရာ သိမ်းဆည်းမှုတွင် သိမ်းဆည်းထားသည်။ ယှဉ်ပြိုင်မှုအဆင့်တစ်ခု ပြီးဆုံးမနေသေးကြောင်း ခြေရာခံရန် အဆင့်အဆင်အချက်လက်ကိုလည်း သိမ်းဆည်းထားသည်။ စာမျက်နှာကို ပြန်လည်ဖွင့်သည့်အခါ ထိန်းချုပ်မှုများ ပြန်လည်စတင်ပြီး၊ ပြီးဆုံးမနေသေးသော ယှဉ်ပြိုင်မှုအဆင့်များကို ပြန်ပေးဆပ်ခြင်းမရှိဘဲ ဖျက်သိမ်းလိုက်သည်။ စတင်သည့်အချိန်တွင် စတုန်းငွေကို တစ်ကြိမ်တည်း နုတ်ယူပြီး၊ အန်နီမေးရှင်းမပြမီကတည်းက ထိုငွေပမာဏသည် တည်ရှိနေသည်။
သုံးစွဲသူအပိုင်းဆိုင်ရာ စာလုံးပုံစံများနှင့် ခွဲခြမ်းစိတ်ဖြာမှု
စာလုံးပုံစံများအတွက် Google Fonts ကို အသုံးပြုထားပြီး၊ ယင်းသည် နက်ဗီဂေးရှင်း တောင်းဆိုမှုများကို ဖြစ်ပေါ်စေနိုင်သည်။ Statinside ခွဲခြမ်းစိတ်ဖြာမှု အကောင့် 44 သည် ဂဏန်းပေါင်းစက်နှင့် add-hit တောင်းဆိုမှုများမှတစ်ဆင့် ဝင်ရောက်မှုများကို ခွဲခြမ်းစိတ်ဖြာသည်။ ဤသုံးစွဲသူအပိုင်းဆိုင်ရာ လုပ်ငန်းများသည် နမူနာဂိမ်း၏ ဒေသဆိုင်ရာ အခြေအနေနှင့် သီးခြားစီ လည်ပတ်သည်။ ဤလမ်းညွှန်စာတွင် ၎င်းတို့၏ ဒေတာစုဆောင်းမှု လေ့လာမှုများကို အပြည့်အဝ ဖော်ပြထားခြင်း မရှိပါ။
ပြင်ပခလုတ်များနှင့် ပူးပေါင်းဆောင်ရွက်မှု
Login (ဝင်ရောက်မည်)၊ Register (အကောင့်ဖွင့်မည်) နှင့် Play (ကစားမည်) တို့အတွက် သီးခြားပြင်ပခလုတ်များသည် အတည်ပြုထားသော URL သို့ ဦးတည်သွားသည်။ ဤခလုတ်များသည် နမူနာဂိမ်း ပေးသွင်းသူနှင့် တရားဝင် ပူးပေါင်းဆောင်ရွက်မှုရှိကြောင်း မသက်သေပြပါ။ နမူနာဂိမ်းကိုယ်တိုင်တွင် အကောင့်လိုအပ်ခြင်းမရှိဘဲ ဗီရ်ကျူးဒင်္ဂါးများကိုသာ အသုံးပြုသည်။ ဤဒေသဆိုင်ရာ ပတ်ဝန်းကျင်အတွင်း ငွေပေးချေမှု သို့မဟုတ် ငွေထုတ်ယူမှု မရှိပါ။
မကြာခဏ မေးလေ့ရှိသော မေးခွန်းများ
ကျွန်ုပ်၏ ဒေတာသည် မည်သူမှ မသိနိုင်သော ပုန်းအောင်းဒေတာ ဖြစ်ပါသလား
Local storage သည် သင့် wallet ဘယ်လန့်နှင့် fractional carry တို့ကို သိမ်းဆည်းထားသည်။ တတိယအဖွဲ့အစည်း၏ analytics များသည် သင့် session ကို လိုက်လံမှတ်တမ်းတင်နိုင်သည်။ Account မလိုအပ်သော်လည်း ၎င်းသည် ပြင်ပ service များထံမှ လုံးဝ မသိသာမှုကို အာမခံချက်မပေးပါ။
Reload ပြုလုပ်သည့်အခါ သင့်ဒေတာများ ဘာဖြစ်သွားမည်နည်း။
Pending round flag ကို ပြန်လည်သတ်မှတ်ပေးပြီး၊ မပြီးဆုံးသေးသော round ကို ပြန်အမ်းငွေမပေးဘဲ ဖယ်ရှားလိုက်သည်။ သင့်သိမ်းဆည်းထားသော wallet balance သည် လက်တွေ့တွင် manual ဖြင့် ဖျက်ရှင်းမချင်းအထိ local storage တွင် ကျန်ရှိနေမည်ဖြစ်သည်။ ထိန်းချုပ်မှုများသည် ၎င်းတို့၏ default အခြေအနေသို့ ပြန်လည်ရောက်ရှိသွားမည်ဖြစ်သည်။